Wie zijn wij?

Wij maken tafels van authentieke Nederlandse bomen.

Als jonge ondernemers in de haardhoutbranche vroegen we ons na verloop van tijd steeds meer af hoe we meer waarde uit de boomstammen konden halen waar we veel mee werkten.  Nadat we een eerste partij brede boomstammen verwerkt hadden tot tafelbladen wisten we het zeker; dit is een prachtig eindproduct! 
Onze missie is om Nederlands hout zoveel de waarde te geven die het verdient. We maken onze tafels dan ook enkel uit puur Nederlands hout. 

MADE IN HOLLAND

Made in Holland = Real Dutch Wood. Al onze producten worden volledig vervaardigd in Nederland. We proberen altijd samen te werken met lokale leveranciers.


MILIEU BEWUST

Alle tafelbladen worden gezaagd uit Nederlands hout. Dit is natuurlijk uniek omdat het aanbod van grote bomen minimaal is. De bomen worden alleen gekapt in het geval van storm schade of een andere oorzaak waardoor de boom niet kan blijven staan.

KWALITEIT

Door alle werkzaamheden in eigen huis uit te voeren zijn we in staat om maatwerk realiseren van een hoge kwaliteit. We gebruiken speciale machines om een zo fijn als mogelijke afwerking te realiseren.

Wat maakt het verschil?

Duurzame tafels en meer van echt nederlands hard hout...

Een boomstamtafel is vaak duurzamer dan reguliere tafels, dit komt door het tijdloze design en de robuuste kwaliteit. De tafels kunnen tegen een stootje en zijn makkelijk aan te passen in een nieuwe stijl. Het Nederlandse hout wordt gekarakteriseerd door de langzame groei, hierdoor is het hout van vele male hogere kwaliteit dan geïmporteerd hout.

Wat vinden mensen van ons?

Reviews over Real Dutch Wood

Schermafbeelding 2020-11-07 om 19.46.26
Laatst een tafelblad voor mijn bureau laten maken, erg tevreden over het resultaat. Ik raad iedereen Real Dutch Wood aan!!
Rik
Klant
Goede service, verschillende mogelijkheden bekeken en uiteindelijk gekozen voor een Eiken blad. Tevreden met het resultaat!
Rosanne
Klant
Bestel een real dutch wood tafel in onze webshop. Elke tafel is uniek!

Bestellen?

Voorbeelden van Real Dutch Wood

Foto's van projecten